Flere DM-kurser er nu gratis for KS-medlemmer

/files/assets/news/kursus-jason-goodman.jpg
10. april 2024
Af Ask Lehrmann

Emnerne spænder vidt, fra sprog og videnskab til employer branding, krisekommunikation og community management, når KS-medlemmerne nu kan få pladser på en række spændende kurser og arrangementer i DM.

Den 24. april kan du komme til et inspirationsmøde om sprog og videnskab, hvor der fokuseres på hvordan ord er blevet til og har udviklet sig gennem historien.

Den 28. maj kan du komme til et gratis heldagskursus i oversættelse, med fokus på ChatGPT, Google Translate, Gemini og DeepL.

Den 29. maj kan du komme til et morgenmøde om Community Management, hvor du kan lære at blive klædt på til at moderere dialogen på de sociale medier:

Den 6. september kan du komme til et kursus i Employer branding, der dykkes ned i inspiration, eksempler og idéer til at løfte jeres employer branding med cases fra VELUX

Og endelig kan du den 8. oktober, sammen med kommunikationsrådgiver Anne-Mette Bro Jöhncke og med en case i Brøndby IF, få aktuel viden om krisekommunikation og hvordan du kan være forberedt.

Der vil komme endnu flere DM kurser, og samarbejdskurser mellem DM og KS i løbet af de næste måneder. Så hold øje med kalenderen!

Foto Jason Goodman

KS mener

Vi har ansvaret for et hjernevenligt arbejdsliv

Det hjernevenlige arbejdsliv er udfordret. Der er masser af data, der påviser, at resultatet af, at arbejdspresset er øget, er et dårligere arbejdsliv, udbrændthed og arbejdsrelateret stress. Som fagforening har vi en rolle at spille, for vi har brug for en større samtale om fælles ansvar og nye løsninger. Den tager vi i KS på os, også i dag i anledning af 1. maj.

Job og karriere

Kandidatreformen rykker tættere på

Omfanget af de besparelser og nedskæringer, der skal foregå på universiteterne i forbindelse med kandidatreformen, er nu kendt. DTU skal med 6,5 % skære færrest pladser, RUC skal med 14,1 % skære flest. ”Reformen er desværre en realitet, og nu må vi sætte fokus på at bevare kvaliteten i uddannelserne, så vi får det bedste ud af det,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Løn og ansættelse

Fra 1. maj får tvillingeforældre ekstra orlov

Den nye orlov gælder for børn født d. 1. maj 2024 eller senere, og skal afholdes, inden børnene fylder et år. Her kan du læse om de nye regler, og om finansiering af den nye barselsorlov.

Edit page