Sådan kan du kickstarte din kommunikationskarriere

/files/assets/news/kickstart.jpg
10. april 2024
Af Anne Nimb

Hvordan kommer du ekstra godt fra land i kommunikationsverdenen med målrettet networking og brug af dine kompetencer? Få svar på det og meget andet på eventet ’Kickstart din kommunikationskarriere’, hvor du kan høre fire stærke kommunikationsprofilers råd.

Hvad ser kommunikationsdirektøren i en stor international virksomhed efter i din ansøgning, dit CV og din profil? Hvordan bringer du dig selv i spil i forhold til et toneangivende kommunikationsbureau? Hvordan har vejen ind i kommunikationsbranchen været for en anden ung kommunikationsprofil?

Deltag i ’Kickstart din kommunikationskarriere’ den 16. april, så bliver du klogere på det. I samarbejde mellem K1 kommunikationsforening præsenterer vi fire bud på, hvordan du kommer bedst i gang i kommunikationsfaget.

Som medlem af KS tilmelder du dig ved at sende en mail til k1@k1kommunikationsforening.dk med dit navn, mail og telefon.

Arrangementet er målrettet K1’s mange nye unge medlemmer og medlemmerne i Forbundet Kommunikation og Sprog, som er studerende eller i første job. Som medlem af KS tilmelder du dig ved at sende en mail til k1@k1kommunikationsforening.dk med dit navn, mail og telefon.

Kickstart din kommunikationskarriere foregår i Studenterhuset tirsdag den 16. april kl. 16.30-19.00.

Du får oplæg fra

  • Cathrine Holm-Nielsen, forperson i Kommunikation og Sprog

  • Anders Monrad Rendtorff, Associeret Partner i RelationsPeople

  • Signe Sten Holst, kommunikationsrådgiver, CAP Partner, og K1 bestyrelsesmedlem

  • Benedicte Strøm, kommunikationsdirektør, IBM Danmark

Og vi slutter af med sandwich, networking og karrieresparring

 

Foto Unsplash

Kommunikation

Du er fødselshjælper for ledelsens ambitioner

Kommunikatøren har en central rolle i at producere og stå på mål for budskabet, når ledelsen har besluttet, at organisationen står foran forandringer. Her får du strategiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at håndtere opgaven med at være fødselshjælper for ledelsens ambitioner.

KS

Så er KS flyttet

KS’ sekretariat er nu på plads i Akademikerhuset på Frederiksberg. Læs her hvordan du kontakter os og hvordan du finder os.

Job og karriere

Det er i hverdagen, vi skal mærke, at vi har et bæredygtigt arbejdsliv

Arbejdsliv, trivsel, sundhed og arbejdsmiljø trækker næsten dagligt overskrifter i medierne, og de er sjældent domineret af succeshistorier. Arbejdsrelateret stress er et stort og alvorligt problem for alle parter. Som fagforening har KS en rolle at spille i at skabe rammer om et sikkert og sundt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.

Edit page