Ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

/files/assets/news/aeldre_kvinder_i_samtale-1713430323.jpg
18. april 2024
Af Anne Nimb

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2024.

 I PFA er du nemlig en del af et kundefællesskab, hvor du som kunde får del i overskuddet via PFA KundeKapital. Pengene er sat ind på din opsparing, og du kan se, hvor meget du har fået på mitpfa.dk.

 I KS har vmedlemmerne tilsammen fået 4.343.183 kr.

 ”Vi er til for vores kunder, og alt hvad vi gør, kommer vores kunder til gode. Jeg er stolt af det stærke og robuste kundefællesskab, som vi i PFA har med vores 1,3 mio. kunder. Et fællesskab, der betyder, at vi endnu engang kan sende 1,7 mia. kr. tilbage til vores kunder”, siger PFA’s adm. direktør Ole Krogh Petersen.

 PFA KundeKapital er PFA Pensions model for overskuds- og risikodeling

Du får del i PFA Pensions overskud gennem en forrentning af din individuelle KundeKapital, som tilskrives en gang om året til din pensionsopsparing. Hvis PFA Pension kommer ud for tab, skal PFA KundeKapital være med til at dække tabet. Din individuelle KundeKapital kan dermed blive nedsat eller i yderste konsekvens gå tabt, hvis den kollektive KundeKapital ikke kan dække for den individuelle KundeKapitals andel af eventuelle tab. PFA Pension kan under visse forudsætninger ændre din individuelle KundeKapital til almindelig pensionsopsparing. Du kan læse mere på pfa.dk/kundekapital.

 

 

Kommunikation

Du er fødselshjælper for ledelsens ambitioner

Kommunikatøren har en central rolle i at producere og stå på mål for budskabet, når ledelsen har besluttet, at organisationen står foran forandringer. Her får du strategiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at håndtere opgaven med at være fødselshjælper for ledelsens ambitioner.

KS

Så er KS flyttet

KS’ sekretariat er nu på plads i Akademikerhuset på Frederiksberg. Læs her hvordan du kontakter os og hvordan du finder os.

Job og karriere

Det er i hverdagen, vi skal mærke, at vi har et bæredygtigt arbejdsliv

Arbejdsliv, trivsel, sundhed og arbejdsmiljø trækker næsten dagligt overskrifter i medierne, og de er sjældent domineret af succeshistorier. Arbejdsrelateret stress er et stort og alvorligt problem for alle parter. Som fagforening har KS en rolle at spille i at skabe rammer om et sikkert og sundt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.

Edit page